Dobrodošli

Smo malo družinsko podjetje, ki ustvarja foto knjige, albume, šatulje in ostale ročno narejene izdelke, kjer lahko hranite vaše najbolj dragocene spomine.

Pri nas v našem studiu sledimo ideji, da si je za vsak izdelek potrebno vzeti čas, biti natančen in predvsem delati z ljubeznijo. Zavezani smo k temu, da vsi izdelki prihajajo iz Evrope (če je to mogoče, saj nekaterih izdelkov ni moč najti nikjer drugje na svetu). Spoštujemo in sledimo ekološkemu in zelenemu pristopu do ustvarjanja in življenja.

Naši izdelki so na voljo le za profesionalne fotografe, ki se lahko registrirajo na naši spletni strani tu in dostopajo do spletne trgovine, cenika, in ostalih pomembnih podatkov o samem oblikovanju, času izdelave in dostave. Za vse ostale, prosim obiščite naš butik, kjer si lahko ogledate nekaj čudovitih izdelkov na voljo za nakup prav za vse obiskovalce spletne strani.

Če potrebujete dodatne informacije, nam pišite, z veseljem vam pomagamo.

Vse lepo,
Kalá albums

p.s.: ostale slovenske podstrani so v dodelavi. V kolikor potrebujete pomoč pri razumevanju, nam prosim pišite na hello@kalaalbums.com