NOVOSTI

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Božična Naročila & Duplikat Knjige
Torek, 1.10.2019

Pozdravljeni,

kot vsako leto je tudi letos čas za oddajo božičnih naročil v mesecu novembru, tokrat 4.11.2019. Vsa naročila morajo do tistega dne biti plačana in datoteke naložene ter potrjene za tisk.

Z vami pa bi radi delili tudi nov način naročanja duplikat knjig. S sredino novembra boste lahko znotraj obstoječih naročilnic izbrali, če je naročena knjiga duplikat, in tako prejeli popust (možno le, če je v košarici vsaj 1 original knjiga in dizajn 100% enak original knjigi).

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

Sample Knjige
Petek, 20.9.2019

Pozdravljeni,

ker vemo kako pomembne so vzorčne knjige za predstavitev vašega dela bodočim strankam bi vam tudi mi radi pokazali, da cenimo, da ste za svoje knjige izbrali ravno nas, in vam zato ponujamo dodaten popust na sample knjige.

Uporabite kodo SAMPLE10 za dodaten popust pri Ederra, Belle ali Pika vzorčni knjigi. Ponudba velja do 30.9.2019.

Prav tako pa bi radi z vami delili, da bo s sredino novembra na voljo nov sistem naročanja sample knjig znotraj obstoječih naročilnic.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

Ka​lá​ albums Katalog
Monday, 29.07.2019

Pozdravljeni,

pri izdelovanju knjig je zelo pomemben tudi program za oblikovanje dizajna. Ka​lá​ že nekaj let tesno sodeluje s SmartAlbums programom in tudi vam priporočamo, da si ogledate njihov software za oblikovanje. V programu boste našli tudi naše templejte za lažje oblikovanje.

Lansko leto smo v sodelovanju s SmartAlbums naredili tudi serijo čudovitih fotografij Kalá knjig, oblikovanih z njihovim software programom. Ogledate si jih lahko tukaj, v našem novem katalogu.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

Ka​lá​ albums na počitnicah
Četrtek, 30.05.2019

Pozdravljeni,

to poletje bomo odsotni v ponedeljek, torek in četrtek (12.8, 13.8 in 15.8) zaradi praznikov, ter potem od petka 30.8 do nedelje 8.9.2019. Prvi del počitnic bo vse potekalo normalno (le na vaša sporočila bomo odgovorili s kakšnim dnem zamude), drugi del počitnic pa bo naš studi zaprt.

Tisti čas boste lahko dostopali do spletne trgovine, oddajali naročila, plačevali, pošiljali datoteke preko Wetransfer,Drive ali DropBox, le na naše odgovore bo treba počakati do naše vrnitve v studio, do ponedeljka 9.9.2019.

Prosim bodite pozorni, da tisti prvi teden v septembru, ko bomo odsotni, tudi pošiljanje izdelkov ne bo mogoče. Vštejte ta 1 teden v čas izdelave za vaše stranke. Hvala za vaše razumevanje in lepo poletje vsem!

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

2020 CENE
Četrtek, 30.05.2019

Pozdravljeni,

v prihajajočih poletnih mesecih bi se vam najprej radi zahvalili za skupno sodelovanje s popustom, za kodo nam prosim pišite.

Kot obljubljeno v začetku leta vas sedaj tudi obveščamo o povišanju cen z letom 2020, cenik je dostopen le za naše registrirane fotografe na spletni strani.

Preverite spletno trgovino za ostale novosti:

• Fine Art papirji: Photo Rug, Baryta, Awagami, Albrecht Durer.
• Deboss v dveh novih barvah (bronze in silver). Za custom deboss kliše nam pišite.
• Hotfoil print možen sedaj tudi z vašimi fonti.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

NADGRADNJA KNJIG&ALBUMOV
Ponedeljek, 28.01.2019

Pozdravljeni,

Z veseljem sporočamo, da smo naši ponudbi dodali arhivske šatulje, ki so nadomestile naše organske vrečke. Kaj to pomeni:

• Muzejska kvaliteta šatulj, 100% naravno & brezkislinsko.
• Boljše za shranjevanje in prenašanje knjig naokoli.
• Varnejše pakiranje za pošiljanje knjig.
• Možnost personalizacije šatulje (your brand box).
• Neutralna siva barva šatulje, ki se prilega vaši knjigi.
(tudi, če naročite presentation box šatuljo).
• Bombažne vrečke lahko še vedno naročite v naši trgovini.

Zaradi nadgradnje se bodo cene malo dvignile (pišite nam za cenik ali preverite newsletter, ki smo ga poslali na vaš email). Hvala za zaupanje.

Slike si lahko ogledate tu.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

VESELE PRAZNIKE
Petek, 24.12.2018

Pozdravljeni,

Kalá albums vam želi veselo, uspešno in kreativno leto 2019. Zelo smo hvaležni za vaše zaupanje in sodelovanje. Delo z nami pomeni nakup ročno narejenih izdelkov, pomeni sodelovanje pri ekološkemu ustvarjanju albumov, pomeni delo z majhnim družinskim podjetjem, kjer si za vsak izdelek vzamemo čas, smo natančni in predvsem delamo z ljubeznijo.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

ZELENI PETEK
Petek, 23.11.2018

Pozdravljeni,

v našem Kalá albums studiu smo zavezani k ideji, da si je za vsak izdelek potrebno vzeti čas, biti natančen in predvsem delati z ljubeznijo. Zavezani smo k temu, da vsi izdelki prihajajo iz Evrope (če je to mogoče, saj nekaterih izdelkov ni moč najti nikjer drugje na svetu). Spoštujemo in sledimo ekološkemu in zelenemu pristopu do ustvarjanja in življenja. Delamo skrbno in natančno, in prav vsakemu naročilu posvetimo enako mero pozornosti in ljubezni do ustvarjanja.

Ker ne želimo spodbujati potrošništva vam zato letos namesto črnega petka ponujamo zeleni petek, ki bo trajal vse do konca leta. Namenjen je vsem našim sample knjigah, zato da si lahko vzamete čas, in premislite kaj si zares želite, in kateri sample book je pravi za vas. Uporabite kodo GREEN5 in prejmite dodatnih %5 popusta na sample knjige (skupaj tako 30%).

Če potrebujete kaj pomoči pri oblikovanju vaših knjig, si prosim oglejte našo ponudbo oblikovanja knjig, ali pa preverite programe za oblikovanje naših partnerjev; AlbumStomp (vpišite “kalaalbums” za popust) in SmartAlbums (informacije o popustih na njihovi strani).

Ves čas smo v iskanju bolj prijaznega načina dela in življenja, z mislijo na naš svet. Spodbujamo vas, da ponovno uporabite našo embalažo in reciklirate, kar le lahko. Če imate predloge, kako bi lahko še znižali naš ekološki odtis, pa nam le sporočite, nam bo ogromno pomenilo. Hvala, ker nam zaupate in sledite na naši zeleni poti.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

NOVA TEHNIKA VEZAVE KNJIG
Četrtek, 18.10.2018

Živjo,

ker smo ves čas v iskanju in testiranju novih in boljših tehnik tiska in vezave knjig, sedaj z veseljem sporočamo, da imamo nov način vezave.

Cena bo ostala nespremenjena, le strani v knjigah bodo malenkost bolj debelejše (za prosto oko skoraj neopazno). To je posledica novega lepljenja strani, ki bo naredil naše papirje še bolj močne in odporne na vremenske razmere – to je pomembno, ker papirji s katerimi delamo so naravni in živi materiali, ki reagirajo na vlago, mraz, vročino, s to tehniko pa še dodatno izboljšamo naše knjige.

Z novembrom boste knjige že prejeli narejene z novo tehniko. Upamo, da bodo tudi vam tako všeč kot so nam.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

BOŽIČNI DEADLINE
Ponedeljek, 08.10.2018

Živjo,

hitro se približuje zimski čas in tako tudi naše obvestilo o Christmas deadline. Letos morajo biti naročila oddana, plačana in potrjena za izdelavo do petka 9.11.2018. (kajti naš čas izdelave je približno 3-4 delovne tedne + pošiljanje). Vsekakor pa se bomo potrudili, da bomo upoštevali vaše želje, in naredili vse v času, saj je tudi nam pomembno, da lahko osrečimo vas in vaše stranke.

Še dodatno obvestilo, ko ste ravno tu. Zaradi praznikov smo odsotni:

– sreda, 31.10.2018 & četrtek, 1.11.2018
– torek, 25.12.2018 & sreda, 26.12.2018
– torek, 01.01.2019 & sreda, 02.01.2018

Ta čas lahko še vedno oddajate & plačujete naročila in z nami delite datoteke, a na vaša sporočila bomo lahko odgovorili šele, ko bomo nazaj v studiu.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team

 

POZDRAVLJENI NA NAŠI NOVI SPLETNI STRANI
Ponedeljek, 01.10.2018

Živjo,

Dobrodošli na naši novi spletni strani namenjeni profesionalnim fotografom. Verjetno že veste, kaj je naše poslanstvo – izdelovanje najboljših foto knjig za vas in vaše stranke. Kar pa je tudi za nas enako pomembno je, da ves čas iščemo nove & boljše poti pri izdelovanju, kreiranju in sodelovanju z vami. In to nas je pripeljalo tudi do naše nove spletne strani.

Če imate kakšne predolge, ideje ali želje, nam le pišite. Z veseljem sodelujemo in se razvijamo še naprej.

Vse lepo,
Ka​lá​ albums team