PETIT

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Petit knjiga je layflat knjiga z zanimivim hrbtom saj je namesto navadnega blaga ta del oplatničen v črn trpežen papir. Petit knjiga je na voljo kot 230g foto mat papir (Ederra) ali pa 255g RC foto luster papir (Pika). Na voljo je le v velikosti 15×15 ali 20×20 cm s 5 spreadi (je 10 strani). Ker je knjiga layfalt lahko naredite dizajn čez sredino a se (sicer redko, a lahko zgodi), da zaradi luster coatinga pri Pika papirju na sredini barva rahlo odstopa, zato ravno temnih fotografij čez sredino ne priporočamo.

Ederra ima kvaliteten in povsem bel papir in nanj se barve čudovito tiskajo s pigment črnili. Izgled natisnjenega papirja je gladek in mat. Pika ima klasičen foto luster papir s semi gloss finišem in nanj se tiska z dye črnili, kar omogoča globoke, močne barve.

Knjiga je na voljo v 2 različnih velikosti (15×15, 20×20 cm) z le 5 spreadi (10 strani), 12 barv platen, in ogromno načinov personalizacije knjige: graviranje imen, datumov, poročnih ali vaših logotipov, naslovna fotografija, šatulja, slepi, zlati, bronze ali srebrni globoki tisk, ilustracije in kaligrafija, hot foil print v bež, rjavi ali zlati, custom vrečka, in še več. Sampli & duplikati niso na voljo.