EDERRA

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Ederra je layflat knjiga, ki ponuja dve vrsti papirja in dve vrsti tiskanja, in sicer: tanjši 150g foto mat papir ali debelejši 230g foto mat papir in pa standardno tiskanje oziroma fine art tiskanje, kar pomeni da se uporabi več pigment črnil in so tako barve bolj močne, izrazite, žive. Ker je knjiga layfalt lahko naredite dizajn čez sredino.

Papir je foto papir (ni arhivski fine art, tako kot Belle ali Viva). Papir je kvaliteten in povsem bel in nanj se barve čudovito tiskajo. Izgled natisnjenega papirja je gladek in mat. Knjiga je lepljena z brezkislinskim lepilom in ima zaščitne liste med vsako stranjo.

Knjiga je na voljo v različnih velikosti (20×20, 20×25, 25×25, 30×30, 20×30, 25×30 in 30×20 cm) z številom spreadov med 15-40 (to je 30-80 strani.), 12 barv platen, in ogromno načinov personalizacije knjige: graviranje imen, datumov, poročnih ali vaših logotipov, naslovna fotografija, šatulja, slepi, zlati, bronze ali srebrni globoki tisk, ilustracije in kaligrafija, hot foil print v bež, rjavi ali zlati, custom vrečka, in še več. Sampli & duplikati so na voljo.