Obrazec za registracijo je namenjen le profesionalnim fotografom. Dokler ne pregledamo in odobrimo vaše registracije (pon-pet, 8-15ih) ni dostopa do trgovine in cenika. Hvala za razumevanje. 

Ko odobrimo vašo registracijo boste lahko v vašem Računu dostopali do vaših osebnih podatkov (naslov, VAT številka, geslo, stara naročila, računi), se odločili za prejemanje e-novic, ali odjavo od teh, ter izbrisali vaš račun in informacije povezane z njim. Več informacij v Pogojih & Pravilniku. Prosim preberite in odkljukajte, da ste seznanjeni z novo uredbo GDPR in se strinjate z načinom pridobivanja informacij in obdelave osebnih podatkov za:

• Vzpostavitev in vzdrževanje uporabniškega računa.
• Posredovanje sprememb pravilnikov, splošnih pogojev ter drugih pomembnih informacij.
• Obveščanje registriranih uporabnikov o storitvah Kalá albums.
• Priprava ponudb in komunikacija povezana z izdelavo naročil (deljenje datotek, pošiljanje faktur, customer support, obveščanje o poteku naročila)
• Pošiljanje e-novic (le obkljukate njihovo prejemanje, lahko pa v računu kasneje na novo določite izbiro)
• Uporaba piškotkov za boljšo uporabniško izkušnjo.

Kot naročnik lahko zgoraj kadarkoli umaknete svoja zgoraj podana soglasja. Če naročnik soglasje za obdelavo umakne, Kalá albums nemudoma (najkasneje pa v roku enega meseca) preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen, za katerega je bilo soglasje umaknjeno, razen tistih, s katerim Kalá albums dokazuje revizijsko sled, da je podatke posameznega naročnika res izbrisala, in če veljavni predpisi ne določajo drugače. V primeru dodatnih vprašanj in glede uveljavljanja vaših pravic glede osebnih podatkov smo dosegljivi na: hello@kalaalbums.com.