NASLOVNA PLATNICA & PERSONALIZACIJA IZDELKOV

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Ponujamo 6 papirjev (Ederra 150g in 230g, Belle 200g, Pika 255g, Viva 170g in 190g) & 12 barv platen, in ogromno načinov personalizacije: graviranje imen, datumov, logotipov, naslovna fotografija, šatulja, slepi in zlati globoki tisk, ilustracije in kaligrafija, hot foil print, custom vrečka, in še več. Naročite si naš “sample kit”, da prejmete vse na enem mestu.

• Gravura: Laser nežno postrga površino platna in pusti nežno zlat/srebrn izgled gravure. Gravirate lahko karkoli in katerekoli velikosti (tudi čez celo platnico): logotipe, imena, katerikoli font, kaligrafijo, ilustracijo, itd.

• Hotfoil print: Hot-foil print je nanos folije s toploto na blago. Lahko izbirate med tremi folijami (bež, zlata, rjava) in našimi 5 fonti ali izberete vaš font za pripravo texta (možno samo imena + datumi, ne logotipi).

• Globoki tisk: Globoki tisk pomeni, da se na kovinski nastavek vstavijo črke & številke in odtisnejo v blago – pustijo vdrtino. Lahko izbirate slepi, zlati/srebrni/bronast globoki tisk in pa 2 fonta in 2 ilustraciji (oljčni vejici). Tudi vaš logotip lahko naredimo (torej kovinski logotip ob doplačilu, ki je potem shranjen pri nas) in ga lahko uporabite ob vseh naročilih.

• Vzorci blaga in papirjev: Prejmete vseh 12 barv in vseh 6 papirjev natisnjenih z vašimi fotografijami.

• A5 vzorec personalizacije: na barvi Golden Dust so prikazani primeri gravure, hotfoil vseh treh barv in globoki tisk.

• Fine Art Sample: Prejmite vse naše Fine Art printe. Fotografijo lahko pogledate in prenesetu tu.