VIVA

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Viva je ročno šivana fine art knjiga tiskana s fine art pigment črnili, kar pomeni, da so barve bolj močne, izrazite, žive. Ker je šivana čez sredino, knjiga ni povsem layflat (se ne odpre popolnoma) in zato tudi oblikovanje čez sredino ni možno (oblikuje se lahko le vsak page posebej, in ne spread). Pri oblikovanju in exportu bodite tudi pozorni, da se knjiga začne z desno stranjo in konča z levo.

Izbirate lahko med dvema vrstama papirja (190 gms Bockingford ali 170 gsm Awagami), oba sta fine art papirja z bolj toplim tonom. 190g Bockingford fine art papir je narejen v Angliji in ima nežno watercolor strukturo, 170g Awagami papir pa je narejen na Japonskem in je pravzaprav recikliran bamboo papir z gosto a hkrati nežno teksturo.

Knjiga je na voljo v 3 različnih velikosti (20×25, 25×25, 30×30 cm) s številom strani 24, 32 ali pa 40, 12 barv platen, in ogromno načinov personalizacije knjige: graviranje imen, datumov, poročnih ali vaših logotipov, naslovna fotografija, šatulja, slepi, zlati, bronze ali srebrni globoki tisk, ilustracije in kaligrafija, hot foil print v bež, rjavi ali zlati, custom vrečka, in še več. Sampli so na voljo, duplikati ne.