PIKA

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Pika je layflat knjiga tiskana na klasičen foto luster papir z dye-ink črnili (in ne pigmentnimi črnili), in ima globoke, močne barve. Ker je knjiga layfalt lahko naredite dizajn čez sredino, a se (sicer redko, a lahko zgodi), da zaradi luster coatinga na sredini barva rahlo odstopa, zato ravno temnih fotografij čez sredino ne priporočamo.

Knjiga je tiskana na luster RC 255g papir s semi gloss finišem. Knjiga je lepljena s papirji, ki naredijo knjigine liste 1mm debele. Vmesnih listov pri Pika knjigi ni, saj gre za povsem drugo tehniko printanja, črnil in načina izdelave kot pri Ederra in Belle.

Knjiga je na voljo v različnih velikosti (20×20, 20×25, 25×25, 30×30, 20×30, 25×30 in 30×20 cm) z številom spreadov med 15-40 (to je 30-80 strani.), 12 barv platen, in ogromno načinov personalizacije knjige: graviranje imen, datumov, poročnih ali vaših logotipov, naslovna fotografija, šatulja, slepi, zlati, bronze ali srebrni globoki tisk, ilustracije in kaligrafija, hot foil print v bež, rjavi ali zlati, custom vrečka, in še več. Sampli & duplikati so na voljo.